Cautare

13884 de rezultate pentru "accidente de circulatie 11 11 2009 bucuresti" (8.70 secunde)
Daca legiuitorul nu intervine cu un act normativ cat mai repede, de la inceputul anului 2010 microintreprinderilor nu li se mai poate aplica impozitul de 3% asupra veniturilor, ci ele vor fi obligate sa plateasca aceeasi cota de impozit de 16% ca orice alta firma.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Romania inregistra la finalul lunii mai a acestui an o datorie externa totala de 87,084 miliarde euro, in crestere cu 8,58% (6,88 miliarde euro) fata de finalul lui 2009.
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei s-a contractat in cel de-al doilea trimestru al acestui an cu 0,5% fata de aceeasi perioada din 2009, in conditiile in care industria a inregistrat cea mai mare crestere a volumului de activitate, cu 5,9%, arata datele publicate miercuri de INS.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. Astfel, Romania se numara printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
Udrea, bogata dupa deceniul de casnicie. Venita in familie cu Oltcitul, Nutzy devine o femeie libera la volan de Mercedes Cat a fost la Putere, Nutzy Udrea a stiut sa imbine utilul cu placutul.
Canalul Dunare-Bucuresti ar putea costa 500 milioane euro dupa realizarea studiului de fezabilitate, a declarat joi directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile, Ovidiu Cupsa. "Canalul Dunare - Bucuresti ar putea fi si un producator de energie, prin cele sase ecluze putandu-se ajunge la peste 50 MW.
Asa poate fi interpretata declaratia de ieri a edilului, potrivit caruia nici un inspector al Primariei nu va mai avea curajul de a-si mai face datoria in urma represiunilor la care au fost supusi colegii lor.
"Autoritatile de la Chisinau au depasit limita, ingradind dreptul la libera circulatie prin introducerea vizelor si expulzand jurnalisti romani", a afirmat, joi, ministrul roman de Externe, Cristian Diaconescu (foto), in fata Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European.
Introducerea sistemului electronic care va permite conducatorilor auto sa achite amenzile de circulatie in regim online, prin card bancar, este amanata de peste trei luni, deoarece autoritatile nu au stabilit in timp util cine va suporta comisionul aferent platii.
Tramvaiele liniei 34 circula de duminica pe Pasajul Basarab Tramvaiele liniei 34 circula pe Pasajul Basarab incepand de duminica, odata cu deschiderea traficului rutier pe pod, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti.
Circulatie complet blocata si pericol de explozie dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit, intre Bucuresti si Ploiesti
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, pentru efectuarea unor lucrari de reabilitare realizate de catre Apa Nova Bucuresti, incepand cu data de astazi, 23.11.2011, se va inchide traficul rutier pe Bd.
Politistii locali au iesit la vanatoare Pe soferii din Bucuresti, si nu numai, ii asteapta vremuri grele. ... De curand, acestia au inceput sa aplice si puncte de penalizare, pe langa amenda pentru parcare neregulamemntara, de exemplu, la fel ca politistii rutieri.
Deputatul PUR Daniela Popa se dovedeste prolifica din punct de vedere legislativ, depunand la Parlament trei initiative legislative.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
De la anul, cei gasiti in neregula trebuie sa plateasca amenzi intre 30 si 50 de milioane de lei si isi vor pierde si certificatele de inmatriculare.
google-analytics.com